Smarthus

Hva er et smarthus?

Begrepet smarthus omfatter en rekke elektriske installasjoner som skal bidra til å gi boligen lavere energiforbruk, bedre komfort, enklere betjening og et høyere sikkerhetsnivå. Det mest vanlig er varmestyring og lysstyring, men alt av teknisk installasjon kan anses som smarthus teknologi.

Det finnes både trådløse systemer og systemer der signalene går via kabler i veggen. Systemene kan styres med fjernkontroll, kontrollpanel eller via mobil, Ipad og internett – et veldig fleksibelt system som gir deg som bruker mer kontroll og økt fleksibilitet.

Ett fellestrekk for alle smarthus er at det er en form for intelligens som styrer lys, varme, lyd, bilde, ventilasjon etc.

Hvorfor bør du velge smarthus?

Energieffektivt og miljøvennlig
Et smarthus tar i bruk teknologi og løsninger som gir deg lavere energibruk enn i en vanlig bolig. Det sparer deg for store strømutgifter. I tillegg bidrar du til lavere miljøbelastninger.

Trygghet og kontroll

Et smarthus sover aldri! Sensorer passer på, og smarte løsninger sikrer huset ditt mot innbrudd og skader. Du kan motta varsler, kontrollere eller styre huset fra en fjernkontroll, smarttelefon eller via Internett. Dermed slipper du å bekymre deg.

Stor fleksibilitet

Et smarthus er forberedt for fremtidens teknologi. Det kan enkelt bygges ut og tilpasses dine endrede behov.
Dette gir stor fleksibilitet i hele husets levetid.

Hvorfor velge en leverandør av lys, lyd, bilde, varme?

Enkelt å forholde seg til i forhold til en elektriker, en som installerer, en kontaktperson ved opplæring ved bruk av utstyr. Ikke minst mulighetene for å slå alt sammen inn i et system.

Høy komfort og lekker design

Et smarthus gir deg løsninger som forenkler hverdagen, sparer deg for tid og som ser flott ut. Lys, varme og ventilasjon kan styres automatisk, og med ett tastetrykk kan du skape stemning. Smarthuset er skreddersydd dine behov og ønsker.

Energisparing satt i system

Den mest miljøvennlige energien er den du ikke bruker! Derfor bør vi være bevisst på energiforbruket og ikke sløse. Et smarthus hjelper deg med dette. Her vil lys-, varme- og ventilasjonsanlegg jobbe sammen, og automatikken vil styre etter dine ønsker og behov. Du vil få god oversikt over forbruket ditt, og smarte funksjoner vil gjøre det enkelt for deg å ikke bruke strøm unødvendig.

Å investere i smarthus i dag vil spare deg for store utgifter i fremtiden!

 

 

Kontakt oss

Spørsmål? Les mer!

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere