El-Kontakten AS

Om oss:

El-Kontakten AS er en lokal, solid elektriker som jobber i hele Oslo og Akershus. Vi startet som elektrikerfirma i 2006 og har etablert oss godt i det lokale markedet i Langhus. Da hadde vi jobbet sammen i mange år i en bedrift i området der vi trivdes godt. Gründer-lysten tok derimot overhånd – noe vi ikke har angret på.

El-kontakten AS tilbyr produkter, tjenester og løsninger innenfor elektro og IKT, dvs. elkraft, sikkerhet, telefoni, datakommunikasjon og kabling for tele og data til nybygg og rehabilitering. Målgruppene er offentlig forvaltning, privat næringsliv og privatkunder i Oslo, Akerhus og Østfold!

Fra dag en har vi hatt som motto å gjøre våre kunder tilfreds. Dette ved å utføre all jobb på en god måte, gi kunden rett veiledning og nyttige tips både før og underveis. Vi har ansatt veldig flinke folk som alle har vokst med oppgavene de har fått. I tillegg har vi utdannet våre egne montører. Fra oppstart og frem til i dag har vi hatt 10 lærlinger, og 8 er fortsatt med oss.  I dag er vi en fin gruppe som utfyller hverandre bestående av 4 stykk i administrasjon, 11 montører og 4 lærlinger.

Teamet i El-Kontakten AS utfører alle typer elektrikerarbeider, og ingen jobb er for liten for oss. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har konkrete planer eller ønsker inspirasjon – en titt på våre nye nettsider kan også være et godt tips. Er du en tidligere eller eksisterende kunde så er vi svært takknemlige for dine anbefalinger til andre – jungeltelegrafer setter vi stor pris på!

Håper vi høres!

Hilsen Jørn Atle Sørlie

 

Kontakt oss

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere