Leverandører


Installasjonsmateriell
Schneider Electric har cirka 122 000 ansatte i 120 land og genererte en omsetning på 22 milliarder euro i 2011. Med et bredt spekter av produkter og løsninger innen energistyring, satser Schneider Electric på å gjøre energi:


Belysning
Vi tilbyr et utvalg av belysningsmerkevarer, og gir våre kunder råd og gode løsninger. Våre produkter er designet for enkel montering, med moderne elektroniske komponenter og lyskilder for optimal effektivitet og god økonomi.


Belysning
Vårt mål er å designe, utvikle og markedsføre moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet. Våre produkter benyttes i bolig, hytte og i prosjekter i det offentlige rom.


Sikringer
Eaton har om lag 103 000 ansatte og selger produkter til kunder i over 175 land.


Brytere og stikkontakter
Vi har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over 60 år. Hele denne tiden har vi vært med på å lede utviklingen i bransjen.


Belysning
SG produktene er det foretrukne valget for bransjefolk som el-grossister, installatører, arkitekter og konsulenter. Selskapet har spesialisert seg på armaturer til hjem- og prosjektmarkedet.


Kabler
Nexans er verdens ledende innen kabelindustrien, og har et omfattende utvalg av kabler og kablingssystemer for å øke industriell produktivitet


Varmestyring
Vi importerer og markedsfører komponenter og systemer for styring og kontroll av tekniske installasjoner, i segmentene elektro og vvs.


Belysning
Norlys har som målsetting å kunne dekke de fleste behov for utebelysning samt områder innen prosjektbasert belysning.


Ladeutstyr
ZAPTECs visjon er å forvandle alt innen El-Bil lading

Kontakt oss

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere