ZapCharger Pro

ZapCharger Pro er et unikt norsk ladesystem

Systemet virker på alle strømnett, med alle typer ladbare biler. *

ZapCharger Pro er et unikt norsk ladesystem

Systemet virker på alle strømnett, med alle typer ladbare biler. *

Bruk all tilgjengelig kapasitet

Strømmen deles dynamisk på tvers av alle ladestasjonene. Gjør det mulig å lade over 100 elektriske biler på 1 dag, på en enkel 63A** sikring. Lad med opptil 22kW på alle ladestasjonene.

Unike skaleringsmuligheter med en enkel kurs og strømkabel

Kommunikasjonen mellom ladestasjonene og skyløsningen går gjennom samme strømkabel. Denne delte infrastrukturen gjør det mulig å starte med få ladestasjoner og utvide når behovet øker. Skalering av en eksisterende installasjon krever derfor ingen ekstra arbeid eller investeringer i sikringsskapet.

 

Rettferdig bruk gjennom RFID eller ZapCharger app

Innebygget strømmåler gir nøyaktig forbruk, felles garasje eller parkeringsplass kan tildeles og betales for av hver bruker.

Sikkerhet i henhold til høyeste standard

Type 2 kontakt som tåler høye belastninger over tid, integrerte sikringer, elektronisk jordfeilvern, Soft Start funksjon og temperatursensorer er bygget inn i ladestasjonen for sikkerhet for både brukeren og strømnettet.

Fremtidsrettet og intelligent ladeløsning

Kombinerer kraftelektronikk, innebygd programvare som kjører på ladestasjonen og en skyløsning for konfigurasjon, overvåkning og avanserte algoritmer. Løsningen er fremtidssikker med programvareoppdateringer fra skyløsningen til ladestasjonen.

*Forutsatt at kjøretøyet støtter det aktuelle type strømnett.

**Ved 3-fas, TN på 24 timer.

Kontakt oss

Spørsmål? Ta kontakt med oss!

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere