Follo Bygg og Eiendom AS

Follo Bygg og Eiendom AS

Vi har kvalifiserte tømrere, byggmestere, bygningsingeniører og prosjektledere som alle sørger for at kundene får de sluttresultatene de ønsker og har krav på.

Follo Bygg og Eiendom AS

Ble etablert i 1998 og er i dag en av Follos største tømrermesterbedrifter. Omsetning for 2012: 90 millioner kroner.

​Follo Bygg og Eiendom består av 30 dyktige medarbeidere med kunnskap og erfaring innenfor de fleste byggfag. Vi har kvalifiserte tømrere, byggmestere, bygningsingeniører og prosjektledere som alle sørger for at kundene får de sluttresultatene de ønsker og har krav på.

Follo Bygg og Eiendom setter kunden i fokus, og vi strekker oss langt for å gi kundene en best mulig oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Follo Bygg og Eiendom er også medeier i, og samarbeidspartner med den landsomfattende og anerkjente husbyggerkjeden Nordbohus.

Follo Bygg & Eiendom AS sitt hovedarbeidsområde er Follo, søndre del av Akershus og Oslo. Nybygg av ene- og flermannsboliger, tilbygg og rehabilitering samt nybyggprosjekter for utbyggere er våre hovedsatsningsområder. Follo Bygg & Eiendom AS er også servicefirma for Velux takvinduer.

Det er bredden av kompetansen som gir oss styrke.  Det at vi er detaljorienterte, har faglig stolthet, er kvalitetsbevisste og leverer godt utført håndverk vil være vår styrke i dårlige og gode tider.

Kontakt oss

Har du spørsmål? Ta kontakt!

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere